kedd, április 23, 2013

Anyák- vagy születésnapi ajándékötlet


Talán még korai elkezdeni készülni az Anyák napjára -gondoltam, de a lányaim már tanulják a verseket és készítik a nagyon titkos meglepetéseket az oviban, iskolában, ezért azt hiszem, nem kell tovább tartogatnom egy ötletemet (amit mi történetesen Édesanyám 60. születésnapjára készítettünk el, de remek ötlet Anyák napi ajándéknak is szerintem)
Adódott nálunk, hogy az egyik Nagyi pont a napokban lett kerek 60 éves és erre akartunk valami sk egyedi és ünnepi ajándékot készíteni. Sok-sok netes keresgélés után végül is erre esett a választásunk. (Tervben volt még pár más ötlet is, de a családban bekövetkezett betegeskedés miatt másra végül is sajnos nem jutott idő, de az ünnepelt nem bánta, jó volt így is az ünneplés és ez a lényeg)

Az ötlet igen egyszerű -egy, a neten látott ötlet leegyszerűsítése. A neten olyan ötletet láttam, hogy annyi levelet kapott kedves ismerősöktől az ünnepelt, ahány éves lett -nyílván itt 60 levélről lenne szó, de amúgy jó ajándék lenne ez akár 30, 40 vagy más kerek születésnapra is. A levélösszegyűjtés nem jött össze, de helyette az unokákkal írtunk 60 dolgot, amit szeretünk az ünnepeltben :) A külcsínre is adva pedig egy szép nagy virágos borítást kapott, belül textilszütyővel amibe a cetliket írtuk:

kívülről a fedlap

A belső rész a szütyővel -itt még felirat nélkül

és a felirattal, no meg a 60 cetlivel

Valóban nagy sikere lett, eleve jó volt közösen a gyerekekkel megírni és összeszedni 60 különböző dolgot és a Nagyi azóta is elő-előveszi és elolvasgatja :)


Print

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...