péntek, november 23, 2012

Öko/zöld gyermekajándék


Biztos sokunknak van elegünk az egyre gyűlő gyerekjátékoktól, amik az ajándékozás napján még nagy sikernek örvendenek, aztán már csak nagyjából porfogók... és nehéz mindig valami értelmeset kitalálni ha jön egy ünnep és a rokonok is érdeklődnek, mit vegyenek? Ha már játék -és a gyermek még plüss-rajongó- akkor legyen hasznos! Íme egy nagyon jó ötlet, amivel védjük az adott fajt is: WWF örökbefogadó program, különösen kiemelt helyet kapnak idén benne a jegesmedvék.
jegesmedve
Választható fizetési lehetőség (egyszeri alacsonyabb vagy magasabb díj avagy havi fizetés kis részletekben), választható állatfaj, és ennek megfelelő ajándékcsomag az örökbefogadónak (plüssállattal!) Játékosan taníthatjuk a gyermeket, illetve megmutathatjuk neki Földünk és a veszélyeztetett állatfajok védelmét.

Nyilván egy ilyen projektnél nem az ajándék plüssállat a lényeg, ez csak egy eszköz amivel könnyebben felhívhatjuk a gyermek figyelmét az adott célra (állatvédelem). Érdemes vele megosztani a többi "ajándékot" is: az örökbefogadó a plüss mellett kap oklevelet is, továbbá egy WWF magazint és jelentést az adott projektről. Magyarázzuk el, meséljünk gyermekünknek arról, miért fontos a WWF támogatása, az állatfajok védelme.Print

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...