csütörtök, október 18, 2012

Kettőt egy csapásra

Kettőt egy csapásra: egyrészt a szekrényajtók belső oldalát is ki tudjuk használni, másrészt ha maradt álmennyezetlapunk, akkor azt is remekül fel tudjuk használni (de egyébként nagyon olcsón lehet venni ilyen lapokat hipermarketekben)

Egyszerűen ragasszuk a szekrényajtó belső oldalára (kétoldalú ragasztót használtam, hogy ne maradjon nyoma, ha mégis leszedném idővel) és érdemes a megfelelő vastagság miatt dupla lapot használni -így lesz pont jó a kitűzőkhöz.


Használhatjuk konyhában is, tarthatunk benne recepteket, menü-tervet is -alább látható a csipeszes verzió. A menü-megoldás a következő: azokat az ételeket, amiket ebédre szoktunk készíteni kis cetlikre írjuk, ezeket egy dobozban tarthatjuk és menütervezéskor a megfelelő napra, azaz csipeszre rakjuk.

Szintén kétoldalas ragasztóval rögzítettem a csipeszeket a konyhaszekrény ajtajának belső felére, egyik csipesz fogja a lapot amire menüterveket és bevásárolnivaló listát írok, a másik pedig a tollat fogja. Ez a verzió mehetne a hűtőre is akár -ha elég magas a hűtőnk, hogy a gyerek ne érje el a papírt és a tollat.
Fotók: saját fotók
Ötlet innen: YoungHouseLove
Print

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...